Lush-konkurranse hos mewkid.net!Jeg slenger meg selvfølgelig på når det sparkes igang en konkurranse om premieprodukter fra Lush! Jeg oppdaget butikken på Byporten da jeg startet på universitetet i Oslo for et og et halvt års tid siden, men det er først i høst at jeg stakk turen innom for å titte, etter å ha kommet over Lush på nett. Etter det har det blitt mye happydance på veien hjem fram skolen med en papirpose fra Lush i hånda, med alt fra massasjebarer til ansiktsmasker til hudkremer oppi. Jeg har blitt frelst, og mens skapet på badet har blitt gradvis mer velfylt, har studentlommeboka blitt tilsvarende mager av min stadige retur til Mekka. Da blir man ekstra glad for en konkurransemulighet som denne!

Trykk her for å komme til konkurransen, der premien er Lush-produkter for inntil kr. 350,-.

Ønskeliste, såklart:

Innenfor kostandsramma er jeg også:

Smilefjes!

6 kommentarer

ina

04.jan.2011 kl.10:05

Takk for at du deltar:> Og lykke til!

bangyourhead

04.jan.2011 kl.16:10

Hurra!

Long time no read! Jeg sverger selv til Bodyshop i disse dager.

Syringe

05.jan.2011 kl.15:52

:D

Jeg er egentlig ofte innom bloggen, med ønske om å skrive et innlegg eller to. Lysten er absolutt tilstede, men problemet er å spikre sammen noe publiseringsverdig. Kreativiteten forsvant for flere måneder siden, og det irriterer meg veldig!

bangyourhead

05.jan.2011 kl.17:17

Det kan hende jeg oppga feil URL når jeg postet forrige kommentar, så håper ikke du svarte der:P

Jeg har det samme problemet. Forskjellen på meg og deg er at du er god:P Ikke tvil! Dette kan du!

Silje Nybråten Langerud

11.jan.2011 kl.11:12

Neeeei! Hvorfor så jeg dette innlegget? Nå må jeg jo faktisk kaste meg på bussen og bruke altfor mye penger på ting jeg egentlig har for mye av fra før. Jeg gikk berserk på The Body Shop da stipend og lønn kom, det gjør jeg vel egentlig hver måned når jeg tenker etter.

Camilla

31.jan.2011 kl.13:43

Hei! Hvordan gikk metode eksamen? :)

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti med forkjærlighet for thrash metal, fargerike strømpebukser, fisehumor, kopper, trondheim og tegneserier.

Categories


Archive


hits