Gone soft


Jeg passerer Lush hver eneste gang jeg er i Oslo og skal kjøpe min høyst nødvendige morgenkaffe, og skal ha kudos for at jeg har klart å gå forbi butikken utallige ganger uten å legge igjen penger der. Så fant jeg selvfølgelig nettbutikken deres, og har nå erfart at terskelen for å kjøpe ting på nettet er en smule lavere enn når man står der med sedlene i hånda og må betale over disk. Hurra for meg. This better be good.

Og ja, dette var mitt frieri til de hardcore helse-, velvære-, og skjønnhetsbloggerne der ute, så har vi det på det rene.

7 kommentarer

bangyourhead

01.nov.2010 kl.19:52

Jeg er så heldig å kjenne en på Body Shop, så jeg får gode tips og smaksprøver av litt av hvert:) Det ER jo koselig med skjønnhetsprodukter da!

Syringe

01.nov.2010 kl.20:02

Åh, lucky! Skal ærlig innrømme at jeg kanskje har kjøpt så mye som to eller tre body lotions i mitt liv, ellers eier jeg fint lite av skjønnhetsprodukter. Så jeg har egentlig ikke såå dårlig samvittighet for å ha svidd av noen kroner i nettbutikken til Lush nå gitt :P Kan jo bli moro å prøve!

bangyourhead

05.nov.2010 kl.13:27

Tviler egentlig paa at noen kunne gjort det bedre. Dette var stort! Gi en lyd naar du har sett den, er spent paa hva du syns!

bangyourhead

05.nov.2010 kl.13:28

Ja, jeg har alltid faatt produkter til jul, men ikke vaert interessert. Naa naar jeg vet hvordan det skal brukes er det kjempeherlig!

Camilla

08.nov.2010 kl.10:05

SV: Hihi, ja er nok meg på MEVIT2800 forlesingene (dessverre, hehe...hater metode...) :P Fy, som jeg gruer meg til eksamen, hehe. Kommer langt på oppgaven? Er heldigvis ferdig med den, så skal lese korrektur i dag :) Hva studerer du?

Camilla

08.nov.2010 kl.14:33

SV: Går faktisk medievitenskap selv :) Begynte i 2008, så er jo et år bak resten av folket jeg begynte med, hehe. Tok dette emnet i fjor, men klarte å styrke på skoleeksamen. På en eneste oppgave :( Og den delen har de tatt bort i år (bilde og fortelle metode)... Husker nesten ingenting fra i fjor og jeg er helt håpløs i matte! Ja, flyktet selv fra det på vgs, og nå er det tilbake igjen. Usj! Hva slags metode bruker du i oppgaven? Jeg bruker kvantiativ innholdsanalyse og prosentutregningene mine er så enkle at det femåring sikkert klarer å løse de, hehe :) Så morsomt med noen som også går medievitenskap, kjenner nesten ingen! Og de få jeg kjenner er jo et år foran, hehe :PHvilke støtteemner tar du? :) Huff, Exphil skal jeg ta neste semester...gruer meg alt! Er det mye verre enn exfac?

Camilla

08.nov.2010 kl.16:24

Da sees vi vel under eksamen, hehe :P Litt irriterende at de har flyttet den såpass seint på dagen, så man har ekstra lang tid på å grue seg, hehe. Men da får man jo lest litt mer, og man slipper rush trafikk, hehe :P Så fint å høre at Exphil ikke er så grusomt som alle sier, hehe. Da er det kanskje håp for meg også! Skal du ta noen mediefag til våren og høsten? Jeg har historie som støtteemner, så blir to historie emner og exphil til våren. Men neste høst skal jeg ta Medier, kultur og humor og to arkivfag. Så da skal jeg faktisk ikke i forskningsparken før om et år!

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits