Trondheim II

På torsdag var det dags for en ny tur til Trondheim. Vel vitende om at Norway Rock Festival ble arrangert i Kvinesdal denne helgen, ble det derfor gjort massive tiltak for å få tankene bort fra alt jeg gikk glipp av i sør. Og det funket. Trondheim altså - en fin, liten paradisboble.


Vi slukket tørsten på byens fineste metalbar, der jeg fikk komme bak disken og lage min egen lange musikkliste som ble spilt hver eneste kveld vi stakk innom. Thank you, mister barmann. 


Vi var sunne og spiste wok flere ganger om dagen. Tenk det. Kylling, cashewnøtter, babymais, risnudler og oyster sauce! Love it.


Sprudlevann i parken og kubb med fine folk.


Ble det konsumert litt flytende på turen? Noen som får inntrykk av det?


Båttur i solskinn..


.. ut til Munkholmen for å blåse bort og titte på den gamle festningen og pille på bittesmå glassmaneter i vannkanten.

Jeg fant ut hvor rart kjæresten og jeg egentlig holder hender.


Fant også ut at sushi er meget oppskrytt. Men fint å se på i alle fall.


Besøket på sushibaren ble allikevel en suksess for min del, da kjæresten sleit så jævlig med å få ned bitene uten å brekke seg, at han til slutt måtte pakke dem "diskré" inn i servietter og smugle dem ut av lokalet for kasting. Åh, skadefryd.


Litt turist måtte man jo også være.


Se på kreket! Jordbærkofferten fra Søstrene Grenes forminsker kanskje ikke akkurat inntrykket av at jeg ser ut som en midget i konfirmasjonsalder, men kofferten er fin, goddamnit, og skal brukes til den revner, thankyouverymuch.


Opplevd noe ekstra fint hittil i sommer?

3 kommentarer

Pinhead

13.jul.2010 kl.19:51

Jeg ville også veldig gjerne på Norway Rock, men det kræsjet fælt med fine Nederland^^ Trondheim virker som en fin by. Kanskje jeg skal ta turen en gang! Hva kan du anbefale i Oslo forresten?

Wild Cherry

16.jul.2010 kl.08:13

Det er litt flaut å innrømme at jeg aldri har vært i Trondheim. Jeg hadde tenkt å

søke på studier der, men så ble det Oslo.

Syringe

18.jul.2010 kl.15:51

Pinhead: Jeg skal innrømme at jeg ikke har utforsket Oslo nok til å kunne komme med gode forslag til steder å besøke og ting å se. Jeg tar bussen til sentrum, og t-banen videre til Blindern - and that's about it de få gangene jeg er der. Allikevel har jeg gjort meg den erfaringen at Oslo ikke bør dømmes etter førsteinntrykket i alle fall. Det finnes faktisk fine deler også i denne byen, man trenger bare å lete litt, tror jeg. Sentrum er flaut uryddig og søplete, men beveger man seg for eksempel mot vestsiden av byen blir fasadene og gatene fort mye mer stilrene og fine. Tviler ikke på at hovedstaden har mange bortgjemte perler, byen har bare hatt en litt uheldig utvikling av strøkene, i hvertfall sammenlignet med Trondheim. Man får aldri følelsen av at Oslo faktisk er en havneby, selv om sentrum praktisk talt ligger i vannkanten. Trist i grunn. Mye kunne vært gjort.

Wild Cherry: Det er jo fullt mulig å studere noen år i Oslo, for deretter å ta et semester eller to i Trondheim hvis skolene der tilbyr samme studier. Det skal jeg definitivt prøve å få til. Selv om jeg bare har vært turist i byen, og ikke student, har jeg ikke noe problem med å se for meg hvorfor så mange påstår at Trondheim har det koseligste studentmiljøet. Omgivelsene er så fantastiske, og alle trivelige steder ligger aldri mer enn en liten gåtur unna. Spisesteder, uteliv, severdigheter - alt ligger perfekt plassert, og tilbyr alt jeg vil at en by skal tilby. Jeg er helt forelska! Men fortell meg gjerne hvis du oppdager noe som er verdt å finne på eller besøke i Oslo når du flytter dit!

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits