Bismak

Her er grunnen til de siste ukenes fravær. Jeg har for første gang sittet i en redaksjon, for første gang gjort seriøs research og intervjuer for å snekre sammen en sak, og for første gang skrevet en dagsaktuell nyhetsartikkel og fått den publisert på nett som en del av en nettavis. 

Nå hadde det kanskje vært kult å kunne skrive at jeg har blitt tatt inn i varmen som journalist i VG nett, men redaksjonen jeg har vært en del av den siste tida er kun en liten bit av halvårsplanen for denne høsten på IMK. Allikevel har det vært fantastisk moro å være en del av et team, og å se at samarbeidet sakte men sikkert har ført til noe som kan se ut som en ekte nettavis, med ordentlige saker. Strevet vårt ble også til slutt belønnet med en pris på den prestisjefylte og tradisjonsrike premierefesten til IMK fjerde desember - Årets Nettavis 2009! Den tildelingen kan jeg leve lenge på.

I tillegg er jeg fornøyd med at jeg også fikk sneket inn litt ordentlig godmusikk til folket i nettavisen, i form av en anmeldelse av Alice in Chains sitt nyeste album Black Gives Way to Blue - deres første studioutgivelse på fjorten år. Jeg er glad Seattle-bandet har stablet seg på beina igjen, selv om gruppa aldri blir den samme uten deres forrige vokalist Layne Staley, som døde av en overdose i 2002. Men plata er absolutt ørene dine verdig, så take a listen.


prisvinnere bismak 2
Happy faces.

klassen samlet i kinosalen 2
Samlet tropp i den søte, lille salen ombord på M/S Innvik - en teaterbåt vis á vis Operaen faktisk. Stas!


Litt tvangsfôring:
Check my Brain - Alice in Chains 
Seigt og deilig fra deres nyeste plate.

Dagens låt:
The Last in Line - Dio
Dio kjemper mot kreften i disse dager, folkens. Send han en tanke.


Og én ting. Jeg vurderer å starte musikkblogg.

2 kommentarer

MAlene

09.des.2009 kl.21:27

Selv om jeg verdsetter dine syn på musikk, får du fanken meg lage en ved siden

av i tilfelle. Jeg trenger å høre om andre ting også. Jeg ser deg sjeldent, og blir

alltid glad av å lese skriveriene dine. Jeg er redd jeg kommer til å savne det litt

for mye da Alice in chains og andre musikkgleder (?) ikke kan erstatte det har.

Og gratulerer med vel gjennomført arbeid og pris. DU er fandens dyktig!

Chalten

11.des.2009 kl.13:28

Det er helt sant at en stor del av bandet er borte. Og jeg var litt halvskeptisk til den nye plata, og da jeg hoerte gjennom den satt jeg igjen med "hva var egentlig dette?" men etter at den hadde sunket inn slo jeg meg til ro med at dette var et fett album. Du har helt rett angaaende Jerry Cantrell :) Jeg ble litt forfjamset etter at konserten var slutt, fordi jeg hadde forventet mye mer fra det nyeste albumet. Men jeg skal absolutt ikke klage over at de spilte klassikerne. Folk hadde vel forventet de gode gamle, og blitt skuffet og sinte om de ikke ble spilt. Aapningslaata var Rain when i die og Angry Chair, Man in the box og diverse andre ble spilt innimellom. Og helt til slutt kom NUTSHELL, Would? og Rooster rett etter hverandre. Du kan tro publikum tok helt av og allsangfaktoren var enorm! :) Ja, jeg er heldig.

/

Dette hoertes absolutt ut som et spennende prosjekt, og jeg likte veldig godt anmeldelsen din. Akkurat som om jeg skulle skrevet det selv. Haha, nei men du er dyktig :)

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits