Vinyl

Jeg må si meg bra fornøyd etter en superfin helg med gode venninner, frokost på Hard Rock Kafé, is fra Ben & Jerry's, tente telys og spilling av gamle LP-plater til langt på natt. Det er ikke hver dag den lille, søte vennegjengen får anledning til å samles for å si det slik, nå som vi er spredt for alle vinder og går forskjellige fag. Jeg ble i alle fall så inspirert etter denne helaftenen med platespiller av den gode, gammeldagse sorten at jeg liksågodt gikk på skattejakt i låven da jeg kom hjem. Og jeg fant, jeg fant!

img2160 2 cpro
Denne lille snertne saken har fått plass på rommet mitt, sammen med plater fra pappas ungdomstid på sytti-tallet. Det er overraskende god lyd, av den typen som virkelig skaper stemning og tar en med tilbake i tid.

img2196 2 cpro
Vi snakker Johnny Cash, Creedence, Elvis Presley, Eagles og diverse samleplater med rock n' roll fra femti-årene. Det er virkelig utrolig hva man finner hvis man leter underst, øverst og innerst der ingen i det hele tatt har satt sine ben på flere tiår.

img2202 2 cpro
Jeg fant i alle fall lykke av den ekte, materialistiske sorten. Og tenk - den kan klappes sammen til en liten koffert!

I morgen er det skole - filmtitting og filmanalyse - og i den to timer lange pausen mellom de to øktene skal jeg gledelig tømme lommeboka for penger til fordel for some vinyl records. Stas!


Dagens låt:
Great Balls of Fire - Jerry Lee Lewis
Gladsang!

Én kommentar

Malene

14.sep.2009 kl.08:27

Den var råfiiin! :O Jeg vil også kjøpe flere LP-plater. Kan vi gå på leting sammen en dag?

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits