Summer Stench

Nå som det har vært fint vær i hele dag, syntes jeg det var på sin plass å lage milkshake av blåbær og banan. Så lenge temperaturen holder seg ser jeg ingen grunn til å legge bort sommeren riktig enda!

img2055 2 cpro
For én person (rekker til to fulle kopper):
♦ to og en halv banan
♦ to håndfuller frosne blåbær
♦ noen skjeer vaniljeis
♦ passelig
mengde melk (for å få en drikkbar konsistens)

img2070 3 cpro
Tata. Drikkes ut av din fineste kopp. Denne paddekoppen er kjøpt på Åhléns, og er til dags dato den peneste koppen jeg har drukket av. Den er faktisk så fin at jeg pakket den inn og ga den til meg selv i bursdagsgave. Så glad jeg ble da!

img2018 2 cpro
Åh, sola.


Dagens låt:
Black Hole Sun - Soundgarden
Fra de glade ungdomsskoleår. Ages ago.

7 kommentarer

bangyourhead

10.sep.2009 kl.20:46

De var det altså? Så fint å høre! DU er jo ingen amatør;P

Syringe

10.sep.2009 kl.20:55

Åhjoda, jeg har verken peiling på lyssetting eller de utallige innstillingene på kameraet. Jeg bare knipser i vei og håper på det beste, mens jeg prøver å lære av feilene mine etterpå. Det går smått framover for å si det slik. Må si jeg skulle ønske jeg hadde leilighet midt i byen, slik at det bare var å gå rett ut i gata og ta massevis av bilder av alt som finnes. Da hadde det vært lettere å finne ut hva som funker for meg og ikke, når jeg bare kan gå inn og se på bildene på dataen, og kanskje gå ut igjen etterpå for ta bilder og rette opp i det jeg gjør galt. Øvelse gjør uansett mester, så vi får bare stå på :P

bangyourhead

10.sep.2009 kl.21:02

Etter å ha sett på bildene du har lagt ut trodde jo jeg at du kunne alt, men vi er visst jævlig heldig begge to;P Jeg bruker vel èn funksjon, haha. Av sikkert hundre bilder var de to (øverste og nederste) de beste. Ja, det hadde vært noe å bo i byen. Jeg har bare crashet hos en venninne i litt over en måned, og bor selv ute på landet, men det har blitt noen fine bilder her og! Ja, vi får gjøre det, selv om jeg tviler på at jeg kommer til å ta i bruk noen nye innstillinger, noensinne;P

Syringe

10.sep.2009 kl.22:51

Hvis du har speilrefleks, så anbefales det å stille kameraet inn på M - manuell. Det tvang jeg meg til å gjøre da jeg kjøpte kameraet, slik at jeg er nødt til å lære meg å justere lukkertid, blenderåpning og ISO selv. Det hjelper, men det tar selvfølgelig lenger tid å få bra bilder, ettersom jeg ikke helt skjønner sammenhengen mellom innstillingene alltid, hehe. Det kommer seg da, men tålmodighet er ikke akkurat min store styrke.

bangyourhead

11.sep.2009 kl.19:38

Haha, jeg har et digitalkamera fra samsung, null speilrefleks her:P Den står som regel på auto, og jeg tar bilder jeg tror kan bli bra. Sletter ingen før jeg ser de på pc-en. Om de er håpløse ryker de, om de er ok kan hende jeg fikser litt på de, om de er bra så gjør jeg de enda bedre. Lenge leve photoshop!

Syringe

13.sep.2009 kl.22:37

Når du ikke har speilrefleks er det jo ekstra imponerende å få til bra bilder! Gleder meg til å se flere!

bangyourhead

13.sep.2009 kl.23:13

Hehe, blir kanskje en liten stund til, og jeg bruker photoshop hyppig, men det er godt å høre!:)

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits