Jailhouse Rock

På mandags ettermiddag etter en særdeles lang dag i Oslo, tok jeg turen til Lørenskog og huset jeg får bruke som jeg vil når jeg ikke gidder å ta den snaut to timer lange bussturen hjem til Odalen. Jeg låste meg inn og fikk etterhvert innstallert meg på soverommet og lesset av meg ryggsekken, samt diverse poser og vesker jeg hadde bært i styrtregnet fra togstasjonen og ned til huset. Da jeg endelig hadde skiftet til tørre klær, og fikk satt meg ned og pustet ut etter powerwalken i øspøsværet, slo det meg hvor tom jeg plutselig følte meg.

Der satt jeg da plassert i sofaen, mutters alene og med vått hår, i et rom kun opplyst av én lampe, som for såvidt også var det eneste i huset som avga en form for varme på det tidspunktet. Jeg satt der i stillheten og hørte klokka tikke, rett og slett, og det tror jeg må være toppen av stusslighet. Jeg er vant til å ha folk rundt meg, eller i alle fall i en umiddelbar nærhet, så å kunne ta og føle på slik absolut tystnad i en annens bolig gjorde meg litt tafatt.

Det skulle allikevel ikke gå lenge før jeg fikk snudd ensomheten til det bedre. Jeg fant en paraply og trosset regn og blest for å gå til den nærmeste butikken og kjøpe meg litt trøst. Da jeg kom tilbake hadde varmeovnen jeg fant fått temperaturen i huset til å stige til et komfortabelt nivå, og jeg hadde fått tredd på meg et par nyinnkjøpte ullsokker som rakk meg til lårene. På tv'en sendte de South Park, og jeg klarte å koble meg opp på naboens nett, så med litt Mr. Garrison i bakgrunnen og pc foran meg, var tanken på å sitte alene i et hus ikke så aller verst allikevel.

img1957 2 cpro
Freias nye sjokolade bidro definitivt til at humøret mitt steg med flere hakk. Yum.

img2015 2 cpro
Og hvor stas er det ikke å drikke te fra Elvis-glass? Kjøpt på Mique.

img1952 2 cpro
Noen kroner fattigere ble jeg etter butikkbesøket, men desto gladere ble jeg til sinns. Rislunsj med eple og kanel, loads of sjokolade, sportsvann med appelsinsmak, 3 pack safarikjeks, og et stort beger med frukt gjorde susen. I slike stunder motbevises virkelig ordtaket "money can't buy happiness."

img0998 3 cpro
Å brette kartonglommebøker er også et tidsfordriv som anbefales når kveldene blir lange. Gjenbruk er kult. Noen som vil ha?

Dagens låt:
All Apologies - Nirvana
Åh, alle minnene.

2 kommentarer

bangyourhead

10.sep.2009 kl.18:52

Et hus jeg kunne tatt i bruk når det passet meg er noe jeg kunne trengt akkurat nå. Jeg har også kjøpt meg litt lykke i dag. Appelsinsjokolade fra Freia og Urge! Mique er fantastisk.

Syringe

10.sep.2009 kl.19:04

Appelsinsjokolade tror jeg ikke at jeg har smakt siden jeg var liten! Hadde nesten glemt at det fantes faktisk. Og Mique har veldig mye fancy stuff, men det er som oftest altfor dyrt for min lommebok, hehe. Men å ha Elvis x 4 i skapet er verdt 149,- synes nå jeg :D

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits