In my hands

Nå som gradestokken viser nesten null sent på kveldene, og trærne er i ferd med å skifte til gul høstkappe, synes jeg det var på sin plass å bytte design på bloggen. Et design som står litt i stil med årstiden, (og meg selv) og som kan gi assosiasjoner til.. koselige ting. Synes jeg. Det er jo faktisk mye fint med høsten, selv om jeg kjenner det er med klump i halsen jeg tar farvel med sommeren.

Jeg gleder meg i alle fall til å utvide sømmene i converse-skoa med tjukke ullsokker strikket av bestemor, og å surre lange, varme skjerf rundt halsen og oppover øra. Jeg gleder meg til lukten av tyriflis når pappa fyrer i ovnen hjemme, og å høre regnet tromme på taket mens jeg sitter innhyllet i favorittpledd. Jeg ser fram til utallige kakaokopper og sterk peppermynte-te, og bunkevis med tegneserier og bøker jeg kan lese i senga på kalde netter. Jeg gleder meg til sene høstkvelder der jeg kan krølle meg tett inntil kjæresten og se filmer til jeg sovner i armkroken, og å kjenne kald nese mot kald nese når vi venter på bussen sammen en tirsdagsmorgen. Jeg kan til og med si at jeg gleder meg til regn og blest, bare fordi det er godt å ha på regntøy, votter og paraply, og kjenne at frosten ikke får tak i kroppen fordi jeg er beskyttet av lag på lag med klær. Jeg tror høsten blir fin i år også.

img1662 2 cpro
Og det blir sikkert flere solskinnsdager, og turer i skogen med mamma. Slik som i dag.

img0164
Og kjærestefrokost på senga med tente lys. Slik som i går.

img1390 2 cpro
Og kinasjakkspilling til langt på natt.


Dagens låt:
Týr - Sinklars Visa
En av de mektigste sangene jeg vet om. Nyt.

5 kommentarer

bangyourhead

07.sep.2009 kl.18:54

Jeg skjønner hva du mener. Savner sommeren litt, men gleder meg til høsten. Dvs den kan ikke starte helt ennå, jeg trenger varmere klær først:P Skal kanskje lage meg en kåpe også, det blir stas. Har jeg sagt at jeg elsker bildene dine? Du kan ta bilder av alt jo!

Syringe

07.sep.2009 kl.21:49

Thanks, dude! Kan slettes ikke ta bilder av hva det skal være, men jeg knipser i tide og utide og håper at noe blir brukandes i alle fall. Jeg synes det er superartig å ta bilder, så jeg får bare øve og øve. Må si jeg kunne tenke meg å ta mer bilder av mennesker da. Random people i gata liksom, er masse rart som beveger seg i oslo som kunne vært moro å forevige, så jeg skal nok prøve meg på litt snapshots i nærmeste fremtid.

Og jeg skulle gjort mye for å få litt av designergenene dine! Kunne trengt en ny jakke, trur skinnjakke kan bli litt i kaldeste laget nærmere vinteren.

bangyourhead

07.sep.2009 kl.22:46

Hehe, det sier kompisen min og, men han, og du, er i så fall heldige veldig ofte;P Ser for meg deg stå på taket av en høy bygning og knipse bilder, haha. Virker litt kult, igrunn.

Kan mekke jakke til deg jeg;D Skinnjakke er vel litt i kaldeste laget ja, men jeg bruker den støtt og til alt, uansett;P

Syringe

07.sep.2009 kl.23:17

Skinnjakke er jo noe av det tøffeste som finnes, så kommer nok ikke til å legge den bort selv om vinteren kommer.

Men hadde vært moro å tatt bilder litt slik overalt. Bare vandre og finne tilfeldige motiver. Har egentlig lyst til å ta bilder av shoes in action, hehe. Er så mange fine, slitte converse-sko omkring på beina til folk.

bangyourhead

08.sep.2009 kl.18:46

Da er vi to!

Shoes in action. Det kunne blitt utrolig fett. Håper du legger ut noen bilder når det kommer;) Har knipset noen nylig. Tenkte å se om det ble noe bra, men jeg er amatør da:P

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits