I gotta feel it in my blood

Jeg er nå offisielt student, og har vært det i snart en måned, men blogging om den nye tilværelsen har uteblitt. Jeg har liksom ikke funnet passende ting å fylle siden med enda, selv om det skjer noe nytt hver eneste dag. Skrivelysten er så absloutt tilstede, men før jeg setter med ned for å forsøke og dele hverdagen med andre, tror jeg at jeg trenger tid til å få litt oversikt over alt som foregår rundt meg selv.

Jeg tråler allikevel Oslos gater opp og ned med et oppmerksomt øye på jakt etter butikk- , park- og kaféperler det er verdt å stikke innom, og har ofte bloggen i hodet når jeg utforsker nye deler av byen. Men når jeg da kanskje finner noen spennende kvadratmeter i en av hovedstadens obskure strøk, har jeg selvfølgelig verken penger eller kamera for hånden. Og når jeg spaserer fornøyd langs en solfylt Aker Brygge eller på Blindern, og endelig har kameraet rundt halsen for å sikre litt bloggmateriale, streiker selvfølgelig minnekortet.  En del bilder har det jo blitt i løpet av august måned og den første tiden som student, men noen ganger lurer jeg på om det ikke er meninga at jeg skal få så mye som ett publiseringsverdig snapshot å vise en ikke-eksisterende leser.

Nå er det jo ikke slik at et blogginnlegg krever haugevis med bilder. Etter min mening kan et blogg være vel så interessant uten så mye som en eneste illustrasjon, selv om et bilde kanskje er med på å tiltrekke en eventuell lesers oppmerksomhet i større grad. Men med nytt bloggprosjekt, ny tilværelse og nytt kamera vil jeg gjerne prøve ta utgangspunkt i bilder denne gangen. Enkelt og greit. Forrige blogg hadde lange innlegg uten særlig med illustrasjoner - tekstene talte for seg selv. Men nå som jeg har fått øynene opp for foto, hvorfor ikke basere bloggen på bilder, selv om kvaliteten kanskje blir så som så? It makes me smile.

Nå som sommeren er over for i år og været er kaldt selv om sola skinner, kan jeg jo oppsummere hva denne herlige årstiden har bydd på, bare for å holde på følelsen litt til.

knappedobber 2 60s
Jeg har laget flere dusin øredobber av knapper. Knappedobber. Og metervis med armbånd som jeg syntes ble ganske så fine. Noen som vil ha?

img1782 2 60s
Den fjerde august ble ikke bare feiret fordi kjæresten min ble tjuetre, men fordi det var nøyaktig sjuhundreogtretti dager siden våre veier krysset for første gang. To superfantastiske år med smil og kos og kjærlighet. Dette måtte selvfølgelig markeres med muffins i snasne kuformer.

img1690 2 60s
Pappa overrasket meg med en hel bøtte med selvplukkede kirsebær en dag han kom hjem fra jobb, og jeg gledet meg vilt til å sette meg i sola og spise kirsebær for første gang i mitt liv (!). Bærene levde ikke helt opp til forventningene, men de er fortsatt de fineste bærene som finnes.

kjærestebobling 2 cpro
Jeg har også blåst såpebobler til jeg har blitt svimmel i sommer, og jammen syntes kjæresten min det var moro han óg.

img1712 4 60s
I slutten av ferien tok jeg og mamma oss en spontantur til Fredrikstad for å kompensere litt for familieferien det aldri ble noe av i sommer. Gamlebyen der var fyllt med massevis av små kaféer og markeder. Koselig!

img1807 2
Da skolen begynte måtte jeg selvfølgelig gå til innkjøp av en matboks, og hva er vel finere enn en med blomsterelefanter på?

sol og piletre 2 60s
Jeg savner deg allerede.

Dagens låt:
Def Leppard - Animal
Festival, flate ølbokser, våt teltduk og allsang midt på natta. Åh.

Én kommentar

Malene

02.sep.2009 kl.20:47

Finfine bilder!

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits