Blanke ark og kjærleik

"Dette er den første posten på min nye blogg ;)"

Her lå det allerede et introduksjonsinnlegg å ventet på meg, og det har i tillegg blitt lagt ut automatisk. Makan. Det inneholder et stykk så motbydelig stygt smilefjes på slutten av setningen, at jeg rammer det inn med gåseøyne, så jeg kan mobbe det som et sitat. Det er allikvel sant - dette er de første, spede ordene som publiseres under denne adressen, men jeg vil nå helst si hei og presentere meg, sånn som man alltid gjør når man er ny et sted.

Heipådeg, mitt navn er Marianne. Jeg er født i nittenåttini, på sensommeren, og liker lukten av frost i frysedisken i butikken. Jeg holder meg alltid for ørene når nyttårsrakettene sendes opp, og liker kun ett ord på nynorsk - kjærleik. Jeg samler verken på steiner eller kinobilletter eller parfymer eller dødsannonser, men er på evig jakt etter te fra alle verdenshjørner, fargerike strømpebukser og converse-sko. Og fineflotte ord som føles gode å uttale da, selvfølgelig. Smak bare på bloggadressen min for eksempel. Ellers er jeg både brilleslange og lesehest, har heavy metal music som eneste trosretning, og skulle ønske jeg kunne gå barbeint hele året.

I august skal jeg også etter all sannsynlighet flytte hjemmefra for aller første gang, og bo sammen med kjæresten min i Tigerstaden for å studere til en bachelorgrad i medievitenskap. Med meg på flyttelasset følger mitt nyervervede speilreflekskamera som jeg skal forevige tilværelsens små rariteter med, samt pappas gamle kinasjakkspill. Med tiden blir dette derfor en slags amatørfoto-musikk-hverdagskjærleiksblogg. Tata. Det hørtes fint ut.

naturlig kamuflasje humle og humlebille 60s

Og forresten:
du får aldri se flørtende smilefjes på denne bloggen her, nei.

3 kommentarer

bangyourhead

04.aug.2009 kl.14:31

2520 kr?! HOLY SHIT. Jeg blir bare mer og mer sjokkert..Ruinert er ordet. Vis meg det partiet som har tenkt å gjøre noe med det, de skal få min stemme! Jeg har faktisk ikke ord.

Chalten

05.aug.2009 kl.17:29

Hmm... er ikke rart at blogg.no har fått noen fjortistendenser, nå som flesteparten er mindre enn 16 år. Jeg ser uansett frem til å følge med på din blogg videre :) Converse er også noe jeg samler på, selv om jeg ikke har så mange som jeg skulle ønske.

bangyourhead

30.aug.2009 kl.13:33

Kom inn hit for å se om det var noe nytt, og leste da kommentaren min om igjen. Tror du ikke jeg fant partiet som "har tenkt å gjøre noe med det"?;P

Skriv en ny kommentar

Syringe

Syringe

21, Nord-Odal

tedrikkende yeti som lever for (og av) livets små, uvurdelige øyeblikk!

Categories


Archive


hits